Vaillant_Gascondensatieketel_1
Vaillant_Gascondensatieketel_4
Vaillant_ketel1
Vaillant_ketel2
Vaillant_Gascondensatieketel_2
Vaillant_Gascondensatieketel_3

Het belang van CV ketel onderhoud wordt geregeld onderschat, omdat mensen vertrouwen op de werking van de CV ketel. Immers, als de kachel het doet is er geen reden om u zorgen te maken, toch? Dit is wel zo! Doordat de CV- of combiketel in veel huishoudens goed verborgen en afgeschermd zit, valt het u niet op als onderdelen versleten raken. Zeker bij CV ketels ouder dan drie, vier jaar is dit het geval. Door onderhoud aan uw CV ketel uit te voeren worden deze onderdelen snel herkent, wordt u CV ketel van binnen volledig stofvrij gemaakt en is de kans op een storing daarmee een stuk kleiner.


Onze loodgieters zijn er niet alleen voor CV ketel onderhoud in Antwerpen, we geven u tevens graag advies over een overstap naar een combiketel.

Als eigenaar of huurder van de woning weet u allicht dat jaarlijks ketel onderhoud is verplicht door de wet in België en dient uitgevoerd worden uitsluitend door erkende loodgieter.


Dit om volledige veiligheid en vlekkeloos werking van verwarmingsinstallatie te verzekeren. Onze  erkende chauffagiste zijn in bezit van de geldige certificaten mag aan het jaarlijks ketel onderhoud beginnen.


De Verwarmingsspecialisten van onze dienst zullen u al de nodige onderhoudsattesten voor de verzekering bezorgen. Het is vaak een factuur, maar u kunt altijd een volledige verklaring vragen waarin verbranding meetwaarden en andere parameters staan vermeld.


Ons bedrijf biedt erkend ketel onderhoud aan voor hoogrendementsketels, condensatie ketels en ketels met verbeterd rendement (VR ketels), gasketel onderhoud, jaarlijks en tweejaarlijks onderhoud van CV ketels met labels HR+, HR Top, Optimaz en Optimaz-Elite, onderhoud van solo ketel (enkel verwarming) en combi ketel (verwarming + sanitair warm water).


Vanzelfsprekend werken wij met alle merkfabrikanten van verwarmingsinstallaties. U kunt dus gerust ons contacteren voor onderhoud van ketel van ongeacht welke merk : Vaillant, Junkers, Viessmann, Bulex, ATAG of ACV, Buderus, Remeha, Intergas, De Dietrich enz.


Bovendien, kunt u bij ons op de dienst een afspraak voor ketel onderhoud krijgen véél sneller dan bij de service afdeling van de firma-fabrikant zelf. Dit dankzij onze innovatieve manier van werken en meer ploegen dienst, want wij kunnen u zelf zaterdag een afspraak geven. Naast deze hebben wij ook mogelijkheid van onderhoudscontract dat regelmatig onderhoud, vooral voor bedrijfsklanten, voordeliger maakt.


Ketel in panne is heel vervelend, want uw woning koelt snel af en eventuele lekkage dreigt de veiligheid van muren, vloer en huisinrichting. Verschillende defecten en storingen kunnen uw ketel overkomen : ketel waakvlam valt uit, ketel druk zit te laag of integendeel te hoog, radiatoren in bovenverdiepingen blijven lauw, ketel slaat niet aan, lekt water of maakt raar lawaai, er verschijnen foutcodes op het schermpje of u merkt aanzienlijk verhoogd brandstofverbruik op? U hebt allicht hulp van professionele verwarmingstechnieker nodig. Onze firma biedt u graag onze service van ketel reparatie aan!


Loodgieters chauffagisten van onze dienst zijn vlug ter plaatse om u te helpen, want wij werken 7 dagen op 7. Na de expertise zullen ze uit uitleggen waar het probleem vandaan komt en hoe het opgelost moet worden. In geval van herstelling met vervangstukken zulle ze een bestek opmaken en voorleggen ter uw goedkeuring. Ze zullen, voor zover mogelijk, de prijs bepalen. U blijft dan volledig vrij om of de werken laten doorgaan of het bij de eenvoudige diagnose laten.


Ze bieden u alle nodige voor eventuele herstelling onderdelen aan, wetende dat wij werken met bijna alle merken vertegenwoordigd op de markt. Als wij het onderdeel niet in voorhand hebben, zullen wij het zo snel mogelijk aanschaffen om ketel reparatie spoedig af te ronden. Wij respecteren uw tijd en doen ons best om ketel kwalitatief en snel in orde te brengen.


Natuurlijk is het dringend! U bent s ‘avonds thuis aangekomen en u ziet dat uw ketel is af en slaat niet aan. Het is snel koud aan het worden en met lage buitentemperatuur zal het rond 15 graden in uw huis s’ochtends worden, zelfs als uw woning goed geïsoleerd is. Kinderen moeten bad nemen, maar er is geen warm water. Volgende ochtend koude douche staat voor u klaar en u riskeert bovenop met verkoudheid voor de ganse familie. Geen goede vooruitzichten, mild uitgedrukt! Uw verwarmingsketel moet erg dringend hersteld worden. Bent u op zoek naar een SOS loodgieter om uw ketel te laten herstellen?


Als verwarmingsinstallateur zijn wij georganiseerd om dringend te kunnen ingrijpen indien het nodig is. Over het algemeen zal het een aantal wijzigingen op agenda vragen, wij zullen misschien hier en daar een afspraak moeten verzetten. Kortom organisatie van dringende interventie van verwarmingsinstallateur vereist een complexe en daardoor kostbare management. Het is begrijpelijk dan in dergelijke situaties kunt u een hoger tarief verwachten dan bij gewone interventie. Dringende interventies zijn dus een optie die wij als verwarmingsinstallateur u kunnen aanbieden. Als het niet dringen is voor u, vergeet niet om dit aan te geven, zo vermijdt u extra kosten.


Bent u van plan om nieuwe verwarmingsinstallatie met hoog rendement te installeren in plaats van oude conventionele ketel? Lijkt na ketel depannage te zijn dat cv installatie verouderd is en moet binnenkort vervangen worden? Als verwarmingsspecialist zullen wij u met plezier een offerte "op maat" voor ketel installatie opstellen. Zij zullen natuurlijk rekening houden met uw wensen en uw budget en gebaseerd op hun jarenlang ervaring in de branche.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren